09.08.2009,: 02:24 часа
|
#1 |
Младши държави Дата на присъединяване: Август 2009 год.
Rep Power: 2 | Турция Светът на чудо (Луна парк, Бурса) Част 3 Турция Луна парк لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا Здравейте отново! Ill продължи с теб .. Това е продължение на Бурса и последната част на Бурса, защото аз останах в Бурса 3 нощувки само, но честно казано, тя заслужава повече, и аз нямаше как посещение всяко място там ..И преди да забравя, исках да ви покажа снимки за AlSultan джамия ..  А това е картина на това, което се нарича Древна дърво "AlShajara AlTarikiya" Той е на възраст хиляди години и е казал, че нейната височина е 9 метра, той е на път да Telefreak, има кафе и много хубаво време ..   И всеки, който посещения Бурса трябва да посетите Oylet Пещерата си е много студено вътре, и разбира се ти арго правите снимки вътре  Това е път, водещ към пещерата  Мястото, което наистина трябва да посетите е Луна парк, с красивите си има кафенета и restraunts вътре и си enterance таксите е наполовина турски лири, е в центъра на страната и да стигнат до там е много лесно ..   Това е един човек, който продава сладолед, те го наричат "Dandrma"  Това е мястото посетих в Бурса и го ползват толкова много, и аз съветите, които посещавате, по-късно, отидох да Шери летище Яни да отиде в Trapazon, и от там в небето на небесата на земята, Ouzonjol ..  ТРЯБВА ДА СЕ CONTINUEDD ..  |
| |