Register with us today
Šetří Váš čas
Travel To Europe
Vycestování do Evropy
Travel To Asia
Cestování do Asie
Travel To American
Cestování na americké
Travel To Middle East
Cestování na Blízký východ

Přeložit do svého jazyka
Vyberte svůj jazyk
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Go Back   TravPL Sociální sítě - Cestování Hotely Dovolená > Vycestování do Evropy > Cestování do Turecka

Cestování do Turecka Rekreační Hotely informace o cestě Mapa v Turecku

Inzeráty
Inzerujte s námi

Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), část 3

Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا

Podobná témata
Závit Zakladatel tématu Forum Odpovědi Poslední příspěvek
Foto Report Výlet do Turecka (hedvábí na trhu-St. Nevěsty v Bursa-Sultan Ahmet-princezna ostrov) Cestování s námi Cestování do Turecka 2 16-05-2010 : 07:13
Foto Report Turecko World Of Wonder (chaty, Uzungol) část 4 Travelness Cestování do Turecka 2 26-08-2009 : 03:24
Foto Report Turecko World Of Wonder (Korán, krásné) část 5 Travelness Cestování do Turecka 2 26-08-2009 : 03:23
Foto Report Turecko World Of Wonder (Lázně, Kavárny, Starověké vesnice ..) část 2 Travelness Cestování do Turecka 1 21-08-2009 : 06:52
Foto Report Turecko World Of Wonder Travelness Cestování do Turecka 1 21-08-2009 : 06:50

Záložky
Reply
Old 9.08.2009,: 02:24   #1

Junior členských
Prezentace Příspěvky: 0
Travelness is on a distinguished road
Cool Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), část 3

Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا

Dobrý den, opět!

Ill pokračovat s vámi .. Toto je pokračování Bursa a její poslední část do Bursa, protože jsem zůstal v Bursa 3 noci jen, ale upřímně, to si zaslouží víc, a já couldnt navštívit každé místo tam ..A než jsem zapomněl, chtěl jsem vám ukázat obrázky pro AlSultan mešity ..

A to je obraz na to, co se nazývá starověké Tree "AlShajara AlTarikiya" To je ve věku tisíc let, a bylo mi řečeno, že jeho výška je 9 metrů, je na cestě k Telefreak, je to kavárna a opravdu pěkné počasí ..

A každý, kdo navštíví Bursa musí navštívit Oylet jeskyni své, je opravdu zima uvnitř, a samozřejmě nemůžete fotit uvnitř

To je cesta vedoucí do jeskyně

Místo, které si opravdu muset navštívit, je Luna Park, jeho krásná má kaváren a restraunts uvnitř a jeho enterance poplatků je Half turecká lira, to je ve středu země a dostat se tam je velmi jednoduché ..

To je chlápek, který prodává zmrzlina, říkají mu "Dandrma"

Jedná se o místa, která jsem navštívil v Bursa a dobře jsem se bavil tak moc, a já rad ho navštívit, později, jsem šel do Yani Sherry letiště jít do Trapazon, a odtud do nebesa nebes na zemi, Ouzonjol ..

TO BE CONTINUEDD ..
Travelness is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009,: 06:54   #2
Travel with us's Avatar

Správce
Poloha: Nebe
Travel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the rough
Re: Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), část 3

Čekám na pokračování,,
Travel with us is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009,: 03:25   #3

Junior členských
Travelness is on a distinguished road
Re: Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), část 3

Hehe, jeho posta, p
Travelness is offline   Reply With Quote

Reply

Tagy
Bursa, cafes, Luna park, Turecko

Hledat Cloud Pro toto vlákno
Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا ...

Nástroje témat

Všechny časy jsou v GMT +4. Aktuální čas : 12:15.