| | Cestování do Turecka Rekreační Hotely informace o cestě Mapa v Turecku | Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), část 3 Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا  |
9.08.2009,: 02:24
|
#1 |
Junior členských Založen: 08. 2009
REP Power: 2 | Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), část 3 Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا Dobrý den, opět! Ill pokračovat s vámi .. Toto je pokračování Bursa a její poslední část do Bursa, protože jsem zůstal v Bursa 3 noci jen, ale upřímně, to si zaslouží víc, a já couldnt navštívit každé místo tam ..A než jsem zapomněl, chtěl jsem vám ukázat obrázky pro AlSultan mešity ..  A to je obraz na to, co se nazývá starověké Tree "AlShajara AlTarikiya" To je ve věku tisíc let, a bylo mi řečeno, že jeho výška je 9 metrů, je na cestě k Telefreak, je to kavárna a opravdu pěkné počasí ..   A každý, kdo navštíví Bursa musí navštívit Oylet jeskyni své, je opravdu zima uvnitř, a samozřejmě nemůžete fotit uvnitř  To je cesta vedoucí do jeskyně  Místo, které si opravdu muset navštívit, je Luna Park, jeho krásná má kaváren a restraunts uvnitř a jeho enterance poplatků je Half turecká lira, to je ve středu země a dostat se tam je velmi jednoduché ..   To je chlápek, který prodává zmrzlina, říkají mu "Dandrma"  Jedná se o místa, která jsem navštívil v Bursa a dobře jsem se bavil tak moc, a já rad ho navštívit, později, jsem šel do Yani Sherry letiště jít do Trapazon, a odtud do nebesa nebes na zemi, Ouzonjol ..  TO BE CONTINUEDD ..  |
| |
21-08-2009,: 06:54
|
#2 |
Správce Založen: 08. 2008 Poloha: Nebe
REP Power: 250 | Re: Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), část 3 Čekám na pokračování,, |
| |
26-08-2009,: 03:25
|
#3 |
Junior členských Založen: 08. 2009
REP Power: 2 | Re: Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), část 3 |
| |  | | |