| | Cestování do Turecka Dovolená na výlet Informace Hotely Mapa v Turecku | Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3 Svět zázraků Luns  |
09.08.2009,: 02:24
|
#1 |
Junior Member Založen: Srpen 2009
Rep Power: 1 | Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3 Svět zázraků Luns Hello again! Nemocný pokračovat s tebou .. je to pokračování Bursa a její poslední část do Bursa, protože já jsem zůstal v bursa pouze 3 noci, ale upřímně, že si zaslouží víc, a já couldnt navštívit každé místo zde ..A předtím, než jsem zapomněl, chtěl jsem vám ukázat obrázky pro AlSultan mešity ..  A to je obrázek, co je nazýváno staré Tree "AlShajara AlTarikiya" To je staré tisíce let, a bylo mi řečeno, že jeho výška je 9 metrů, je na své cestě do Telefreak, je kavárna a opravdu pěkné počasí ..   Ten, kdo a návštěvách Bursa vzhledem k návštěvě Oylet jeskyně její vnitřek je opravdu zima, a samozřejmě you cant fotit uvnitř  Toto je cesta vedoucí k jeskyni  Místo, které máte skutečně navštívit, je Luna Park, jeho krásná má kavárny a restraunts dovnitř a jeho enterance poplatky je půl turecká lira, je ve středu země a dostat se tam je velmi snadné ..   To je chlápek, který prodává zmrzlina, říkají mu "Dandrma"  Jedná se o místa, která jsem navštívil v bursa a já si to užila tolik, a já ho rad návštěvě, později jsem šel do Yani Sherry letiště jít do Trapazon, a odtud do nebe nebes na zemi, Ouzonjol ..  TO BE CONTINUEDD ..  |
| |
21-08-2009,: 06:54
|
#2 |
Administrator Založen: Srpen 2008 Poloha: Nebe
Rep Power: 250 | Re: Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3 Čekám na pokračování, |
| |
26-08-2009,: 03:25
|
#3 |
Junior Member Založen: Srpen 2009
Rep Power: 1 | Re: Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3 |
| |  | | |