19-09-2009,: 04:02
|
#1 |
Administrator Registrovan: Kolovoz 2008
Rep Power: 250 | Malezija Kuala Lumpur P11 2009 fotoreport architettura صور متاجر في الصين อาหาร ตุรกี ใต้ โรงงาน ช็อกโกแลต มาเลเซีย Devetoga dana ponedjeljak 25/8/2009 Dan otkrivanja Kuala Lumpur : Na ovaj dan neću govoriti toliko ću pustiti slike opisuju sve,, mi smo počinili ovaj dan za uzimanje veliki krug u 26 postaja u Kuala Lumpuru kroz poznati turistički autobus ((hip na hop off)), gdje Omar prevoditelj to me je vodio u Crown Plaza do najbliže stanice za njega i to je bio iza hotela i njegov broj je 4 će nam pokazati: Ne propustite doručak Čaj je jako ukusan Ukrasne ribe u plovni put uz bazen Urbani razvoj je još uvijek u tijeku i desne strane slike prikazuje Twin Towers ne želite držati obličje at ovaj pogled! Mi ode u kongresni i Exhibition Center iza hotela i između dvije kule, kako doći do unutarnje dvorište I ovo je vrt, koji se smatra proširenje kompleksa jezera Siriji naš interni broj je 4 od kojih ćemo početak i kraj mi smo čekali autobus da svaki 20 minuta proći ((između svakog autobusa i autobusa oko 30 minuta)) i izložbeni centar se pojavljuje na desnoj strani Trag unutar parka posvećen trčati i hoda Royal toranj Mi je dobio u autobus,, to košta 38 osoba na RM za 24 sata .. možete voziti ga kad god želite Dobili smo na drugom katu i to je bio pun s europskim ... Bio sam drži karta koja pokazuje položaj od autobusne stanice, te sam napisao dolje sve informacije na ovoj karti: gdje otići i iz kojeg dolazi kako bi rent a car sljedeći put,, stanica broj 5 Karyaneka i to je s toliko specijaliziranih trgovina tkanine i pribor smo išli u stanicu broj 6 Stars ulica hoda ((Al Araban)) Mi hodio u arapskim ulici A imali smo ručak u MacDonald's,,, Big Mac za 12,5 RM i veliki ukusne za 9,5 RM Tarbush i to je turski restoran Tagine i to je marokanski restoran Sjeli smo u kafić i deluxe čekao sljedeći autobus stanica broj 7 Tengkat Tong Shin i to je u blizini ((Ain Arapski)) uličici Nice između škole interni broj 7 i broj 8 stanica Mi smo na putu do stanice broj 8 Vidjeli smo puta trgu da smo igrali u jučer ((zabava grad)) Prekrasno crtanje na jednoj od trgovina i to je napravio sa jaje ploče Glavnog autobusnog kolodvora ((Boduraya)) i između kolodvora i kolodvora broj 7 broj 8 ćemo prijeći off na Juntung stanice broj 8 China Town,,, kineski Kineski selo i trgovinama možete primijetiti da je ispunjena s europskim Na putu do stanice broj 9 stanica broj 9 Central Market stanica broj 10 Nacionalne palače kraljevske palače,, i otvorena za posjetitelje u ponedjeljak ujutro da mogu uzeti slike sa predsjednikom Mahathir Mohamed vrata palače i to je vrlo luksuzna na putu od stanice do stanice broj 10 broj 11 .. možemo vidjeti oblake Twin Towers + Arhitektura + Mae Bank Lighthouse Tower + islamski financijski centar + stanica broj 11 status Kuala Lumpur poslovne dobit vraća na zračne luke samo Stanica broj 12 Nacionalni muzej i zatvara svoja vrata u 06:30 Onda smo lijepo hoda do stanice broj 13 Postoje 4 vrtovima između svake dvije vrtove Stanica broj 13 jezero vrt za koje smo se posjetili prije To je slika za predsjednika Malezije Mahathir stanica broj 14 Bird Park .. I leptiri park je ispred njega Oglas slikarstvo jezero vrt ((Perdana)) Stanica broj 15 Nacionalne džamija i islamskih regiji Islamski muzej Islamski Palace Trg za molitvu, kada je džamija gužve Stanica broj 16 Dataran Merdeka Samad Sultan's Palace Trg narodne proslave, možete primijetiti stadion pun milijuna ljudi, jer oni slave nacionalni dan na ovom mjestu nakon 4 dana Taxies + + vlakova autobusi i sve načine transporta Malezijski zastavu viju na nebu Trgu proslave Sultan's Palace Abd ELSamed Stanice broj 17, 18, i 19 Kolodvor 20 Titiwangsa jezero Twin Towers Možemo vidjeti na ulicama su puni Ne za monopol,,, pravo nudi se za razliku od one lijeve, i lijevo cijene su za razliku od one prave,, plus kamate za dobrobit ljudi stanica broj 22 Grad banke Stanica broj 1 KLCC Kuala Lumpur centra grada tornjeva Tvornica čokolade .. Posjetit ćemo nakon 4 dana Stanica broj 2 KL Tower Splitsko-kata od svjetionika s vrha Mi smo u našem putu prema svojim vratima Glavni ulaz za svjetioniku Majestic krajolik Station broj 4,, izložbeni prostor i svijet potkožnih mora Treći toranj blizanac tornja Na kraju našeg putovanja je završio preko Kuala Lumpur Da bi se nastavio |
| |