19-09-2009,: 05:02
|
#1 |
Administrator Registracija: Kolovoz 2008
Rep Power: 250 | Malezija 2009 Kuala Lumpur P11 hip-hip-off na autobus u Kuala Lumpur Deveti dan ponedjeljka 25/8/2009 Dan otkrivanja Kuala Lumpur : Na ovaj dan neću govoriti toliko ću pustiti slike opisuju sve,, mi smo počinili ovaj dan za uzimanje veliki krug u 26 mjesta u Kuala Lumpuru kroz poznati turistički autobus ((na hip-hop off)), gdje translator Omar me je vođena u Crown Plaza do najbliže stanice za njega i to je bila iza hotela i njegov broj bio 4 on će nam pokazati: Ne propustite doručak Čaj je vrlo ukusan Ukrasne ribe u plovni put uz bazen Urbani razvoj je još uvijek u tijeku i na desnoj strani slike pokazuje Twin Towers će se ne želite to držati obličje at ovaj pogled! Mi smo išli u kongresni i Exhibition Center iza hotela i između dvije kule kako doći do unutarnje dvorište I ovo je vrt, što se smatra kao nastavak jezero kompleksa Sirija naš broj je 4 stanice od koje ćemo početi i kraj mi smo čekali autobus da je svaki 20 minuta proći ((između svakog autobus i autobus oko 30 minuta)) i izložbeni centar pojavljuje na desnoj strani Track unutar parka posvećen trčati i hodati Royal tower Dobili smo u bus,, to košta 38 osoba na RM za 24 sata .. možete voziti ga kad god želite Dobili smo na drugom katu, i to je bio pun sa evropskim ... Bio sam drži karta koja pokazuje položaj od autobusne stanice, te sam imao zapisan sve informacije na ovoj karti: gdje otići i odakle dolazi, kako bi rent a car sljedeći put,, stanica broj 5 Karyaneka i to je specijalizirana s toliko tkanina trgovine i pribor otišli smo dolje u stanice broj 6 Stars ulica hoda ((Al Araban)) Mi smo šetale u arapskom ulici I imali smo naš ručak u MacDonald's,,, Big Mac za 12,5 RM i veliki ukusna za 9,5 RM Tarbush i to turski restoran Tagine i to je marokanski restoran Sjedili smo u kafiću deluxe i čekao sljedeći autobus stanica broj 7 Tengkat Tong Shin i to je u blizini ((Ain Arapski)) sokak Lijepo škola broj 7 između kolodvora i kolodvora broj 8 Mi smo na putu do stanice broj 8 Vidjeli smo puta trgu, koji smo igrali u jučer ((zabavom grad)) Prekrasan crtež na jednoj od trgovina i to je sklopio s jaje ploče Glavnog autobusnog kolodvora ((Boduraya)) i između stanica broj 7 i broj 8 stanica ćemo otići do Juntung stanica broj 8 China Town,,, kineski selu i kineski trgovinama možete primijetiti da je ispunjen s europskim Na putu do stanice broj 9 stanica broj 9 Central Market stanica broj 10 National Palace Royal Palace, i ona se otvara za posjetitelje u ponedjeljak ujutro mogu fotografirati s predsjednikom Mahathir Mohamed vrata palače a to je vrlo luksuzno na putu od stanice do stanice broj 10 broj 11 .. možemo vidjeti oblake Twin Towers + Arhitektura Mae Banka + Lighthouse Tower + Islamski financijski centar + kolodvor broj 11 Kuala Lumpur statusa komercijalnog profita vraća na aerodromu samo Stanica broj 12 Nacionalni muzej i zatvara svoja vrata u 6:30 Onda smo lijepo hoda do stanice broj 13 Postoje 4 vrtovi između svake dvije vrtovi Stanica broj 13 Jezero vrt koji smo imali posjetili prije Ovo je slika za predsjednika Malezije Mahathir stanica broj 14 Bird Park .. I leptiri Park je ispred njega Oglasnik za slikarstvo jezero vrt ((Perdana)) Stanica broj 15 nacionalnih džamija i islamski regiji Islamski muzej Islamski Palace Kvadrata za molitvu kad je gužva džamija Stanica broj 16 Dataran Merdeka Samad Sultan's Palace Trg narodnim slavljem, možete primijetiti stadion pun milijuna ljudi, jer oni slave nacionalni dan na tom mjestu nakon 4 dana Taxies + buses + vlakovima i sve načine transporta Malezijski Zastava se leti u nebo i Trgu proslave Sultan's Palace Abd ELSamed Stanice broj 17, 18, i 19 Kolodvor 20 Titiwangsa jezero Twin Towers Možemo vidjeti na ulicama su puni Ne za monopol,,, pravo nudi se za razliku od one lijevo, i lijevom cijene su za razliku od prave,, plus kamate za dobrobit ljudi stanica broj 22 Grad Banke Stanica broj 1. KLCC Kuala Lumpur city center kule Tvornica čokolade .. Posjetit ćemo nakon 4 dana Stanica broj 2 KL tower Split-kata od svjetionika iz vrha Mi smo u našem putu prema svojim vratima Glavni ulaz za svjetionik Veličanstven krajolik Kolodvor broj 4,, Izložbeni prostor i svijet potkožnog more Treći toranj blizanac tornja Na kraju našeg putovanja je bio završen preko Kuala Lumpur To be continued |
| |