Register with us today
Spremi Your Time
Travel To Europe
Travel to Europe
Travel To Asia
Travel to Azija
Travel To American
Travel to American
Travel To Middle East
Travel to Middle East

Prevedi na svoj jezik
Choose your language
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Go Back   TravPL Social Network - Putnička Hoteli za odmor > Travel to Europe > Travel to Turska

Travel to Turska Vacation Information Trip Hoteli Karta u Turskoj

Oglasi
Oglašavajte se sa nama

Turska World Of Wonder (Luna Park, Bursa) Dio 3

svijet čudesa luns

Similar Threads
Nit Thread Starter Forum Replies Last Post
Foto izvještaj Trip To Turska (svila na tržištu-Sv. Nevjeste u Bursi-Sultan Ahmet-princeza otok) Travel with us Travel to Turska 1 23-11-2009 : 10:48
Foto izvještaj Turska World Of Wonder (Huts, Uzungol) 4. dio Travelness Travel to Turska 2 26-08-2009 : 03:24
Foto izvještaj Turska World Of Wonder (Kur'an, prekrasan krajolik) Part 5 Travelness Travel to Turska 2 26-08-2009 : 03:23
Foto izvještaj Turska World Of Wonder (Spa, Kafići, Ancient sela ..) Part 2 Travelness Travel to Turska 1 21-08-2009 : 06:52
Foto izvještaj Turska World Of Wonder Travelness Travel to Turska 1 21-08-2009 : 06:50

Bookmarks
Reply
Old 09-08-2009,: 02:24   #1

Junior Member
Registracija: Kolovoz 2009
Slide Show Entries: 0
Travelness is on a distinguished road
Cool Turska World Of Wonder (Luna Park, Bursa) Dio 3

svijet čudesa luns

Hello Again!

Ill nastaviti s vama .. ovo je nastavak Bursa i njegov posljednji dio Bursa, jer sam ostao u Bursi 3 noći samo, ali iskreno, to zaslužuje više, i ja mogao posjetiti svako mjesto ima ..I prije nego zaboravim, ja sam htjela da vam pokažem slike za AlSultan džamije ..

I to je slika za ono što se zove Ancient Tree "AlShajara AlTarikiya" To je u dobi od tisuću godina, te je rekao da je njegova visina je 9 metara, to je na putu da Telefreak, nalazi caffe-a i stvarno lijepo vrijeme ..

A tko posjeta Bursa je da posjet njegova Oylet Špilja je zaista hladna iznutra, i ofcourse vam ne mogu slikati iznutra

To je put vodi do spilje

Mjesto da se stvarno morati posjetiti je Luna Park, svojim prekrasnim ima kafića i restraunts unutar i njegova ulaza naknade je pola turska lira, ona je u sredini zemlje i uzimajući tu je vrlo jednostavno ..

To je tip koji prodaje sladoled, zovu ga "Dandrma"

Ovo je mjesto sam posjetio u Bursi i ja uživao toliko, i ja savjet posjetiti ga, kasnije, ja je otišao to Yani Sherry aerodroma otići do Trapazon, a od tamo do nebesa nebesa na zemlji, Ouzonjol ..

TO BE CONTINUEDD ..
Travelness is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009,: 06:54   #2
Travel with us's Avatar

Administrator
Registracija: Kolovoz 2008
Travel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the rough
Re: Turska World Of Wonder (Luna Park, Bursa) Dio 3

Čekam nastavak,,
Travel with us is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009,: 03:25   #3

Junior Member
Registracija: Kolovoz 2009
Travelness is on a distinguished road
Re: Turska World Of Wonder (Luna Park, Bursa) Dio 3

Hehe, Njegova posted; p
Travelness is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
Bursa, kafići, Luna Park, Turska

Search Cloud For This Thread
svijet čudesa luns ...

Thread Tools

Sva vremena su GMT +4. Trenutno je : 02:53.