09-08-2009,: 02:24
|
#1 |
Junior Member Registracija: Kolovoz 2009
Rep Power: 1 | Turska World Of Wonder (Luna Park, Bursa) Dio 3 svijet čudesa luns Hello Again! Ill nastaviti s vama .. ovo je nastavak Bursa i njegov posljednji dio Bursa, jer sam ostao u Bursi 3 noći samo, ali iskreno, to zaslužuje više, i ja mogao posjetiti svako mjesto ima ..I prije nego zaboravim, ja sam htjela da vam pokažem slike za AlSultan džamije ..  I to je slika za ono što se zove Ancient Tree "AlShajara AlTarikiya" To je u dobi od tisuću godina, te je rekao da je njegova visina je 9 metara, to je na putu da Telefreak, nalazi caffe-a i stvarno lijepo vrijeme ..   A tko posjeta Bursa je da posjet njegova Oylet Špilja je zaista hladna iznutra, i ofcourse vam ne mogu slikati iznutra  To je put vodi do spilje  Mjesto da se stvarno morati posjetiti je Luna Park, svojim prekrasnim ima kafića i restraunts unutar i njegova ulaza naknade je pola turska lira, ona je u sredini zemlje i uzimajući tu je vrlo jednostavno ..   To je tip koji prodaje sladoled, zovu ga "Dandrma"  Ovo je mjesto sam posjetio u Bursi i ja uživao toliko, i ja savjet posjetiti ga, kasnije, ja je otišao to Yani Sherry aerodroma otići do Trapazon, a od tamo do nebesa nebesa na zemlji, Ouzonjol ..  TO BE CONTINUEDD ..  |
| |