2009/09/08,: 02:24
|
#1 |
ג 'וניור חבר תאריך הצטרפות: אוגוסט 2009
נציג מנוע: 2 | טורקיה העולם של פליאה (לונה פארק, בורסה) חלק 3 בלונה פארק בטורקיה لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا שוב שלום! חולה להמשיך איתך .. זה הוא המשכו של בורסה ועל חלקו האחרון בבורסה כי אני נשאר אמתח 3 לילות בלבד, אבל באמת, היא ראויה יותר, ואני couldnt לבקר בכל מקום שם ..ולפני שאני שוכח, אני רוצה להראות לך תמונות של מסגד AlSultan ..  וגם זו תמונה מה שנקרא עץ עתיק "AlShajara AlTarikiya" זה בני אלפי שנים, וזה נאמר כי הגובה שלה הוא 9 מטרים, היא בדרכה Telefreak, יש בית קפה של "ממש נחמד מזג האוויר ..   ומי ביקורים בורסה צריכה לבקר במערת Oylet שלה היא באמת קר בפנים, ofcourse לך צביעות לצלם בפנים  זוהי הדרך המובילה אל המערה  המקום שאתה באמת צריך לבקר הוא לונה פארק, זה יפה שלה יש בתי קפה restraunts בתוך דמי enterance שלה הוא חצי הלירה הטורקית, הוא במרכז הארץ להגיע לשם היא .. קל מאוד   זה בחור שמוכרת גלידה, הם קוראים לו "Dandrma"  זהו את המקומות שביקרתי בבורסה ואני נהנה מזה כל כך הרבה, ואת העצה אני מבקר אותו, אחר כך, הלכתי Yani שרי התעופה ללכת Trapazon, ומשם אל השמיים השמים על פני האדמה, Ouzonjol ..  כדי להיות CONTINUEDD ..  |
| |