09-08-2009,: 02:24
|
#1 |
ג 'וניור חבר תאריך הצטרפות: אוגוסט 2009
Rep Power: 1 | טורקיה העולם של וונדר (לונה פארק, בורסה) חלק 3 העולם תוהה luns שוב שלום! חולה להמשיך איתך .. זה הוא המשכו של בורסה ועל חלקו האחרון בורסה כי נשארתי אמתח 3 לילות בלבד, אבל בכנות, היא ראויה יותר, לבקר אני couldnt בכל מקום שם ..ולפני שאני אשכח, רציתי להראות לך תמונות עבור AlSultan מסגד ..  וזה תמונה מה שנקרא עץ עתיקה "AlShajara AlTarikiya" זה בני אלף שנים, והוא סיפר כי היה בשיאו הוא 9 מטרים, הוא בדרכו Telefreak שלה, יש בית קפה של ממש נחמד מזג האוויר ..   ומי ביקורים בורסה צריך לבקר במערת Oylet הוא באמת שלה קר בפנים, אתה ודאי צביעות לצלם בפנים  זוהי הדרך המובילה אל המערה  המקום שאתה באמת צריך לבקר הוא לונה פארק, יפה שלה זה יש בתי קפה restraunts בתוך דמי enterance שלה הוא חצי לירה טורקית חדשה, זה באמצע של המדינה להגיע לשם היא קלה מאוד ..   זה בחור שמוכר גלידה, הם קוראים לו "Dandrma"  זה אני המקומות ביקרו אמתח ונהניתי ממנו כל כך הרבה, ואת העצה אני מבקר אותו, מאוחר יותר, הלכתי Yani שרי התעופה ללכת Trapazon, ומשם אל גן עדן של השמים על פני האדמה, Ouzonjol ..  TO BE CONTINUEDD ..  |
| |