09-08-2009,: 03:24
|
#1 |
Junior Member Dołączył: Sierpień 2009
Rep Power: 1 | Turcja World Of Wonder (Luna Park, Bursa) Część 3 świat zastanawia luns Hello Again! Ill nadal dla was .. Jest to kontynuacja Bursa i ostatnia część z Bursa, bo przebywał w Bursie 3 dni tylko, ale szczerze mówiąc, to zasługuje na więcej, a ja kulisy zaglądajcie tam miejsce ..A Before I Forget, chciałem pokazać zdjęcia dla AlSultan Meczet ..  I jest to obraz tego co nazywamy Ancient Tree "AlShajara AlTarikiya" Jest w wieku od tysięcy lat i została poinformowana, że jej wysokość 9 metrów, jest na najlepszej drodze do Telefreak, Nie ma kawiarni i naprawdę ładna pogoda ..   A kto wizyt Bursa musi odwiedzić Oylet Cave jest jej bardzo zimno w środku, i oczywiście you cant robić zdjęcia wewnątrz  To jest droga do jaskini  Miejsce, które naprawdę trzeba odwiedzić, jest Luna Park, jego piękne ma kawiarnie i restraunts wewnątrz i opłat enterance jest pół lira turecka, jest w środku kraju i uzyskanie jest bardzo proste ..   To jest facet, który sprzedaje lody, nazywają go "Dandrma"  To miejsca, byłem w Bursie i I enjoyed it so much, i porady i odwiedzających ją później, udałem się do Yani Sherry lotniska, aby przejść do Trapazon, a stamtąd do niebios na ziemi, Ouzonjol ..  DO CONTINUEDD ..  |
| |