08.09.2009,: 02:24
|
#1 |
Junior Member Zarejestrowany: Sierpień 2009
Rep Power: 2 | Turcja World Of Wonder (Luna Park, Bursa) Część 3 Turcja luna park لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا Hello Again! Chory nadal dla was .. jest to kontynuacja Bursa i ostatnia część do Bursa, bo przebywał w bursa tylko 3 dni, ale szczerze mówiąc, to zasługuje na więcej, i ja kulisy wizyty każdym miejscu, tam ..I Before I Forget, chciałem pokazać zdjęcia do AlSultan Meczet ..  I jest to obraz tego co nazywa Ancient Tree "AlShajara AlTarikiya" Jest w wieku tysiąc lat, a było powiedziane, że jej wysokość 9 metrów, jest na najlepszej drodze do Telefreak, jest kawiarnia i naprawdę ładna pogoda ..   A kto odwiedza Bursa musi odwiedzić Oylet Cave jego wnętrze jest zimno, i oczywiście you cant zrobić zdjęcia wewnątrz  To jest droga prowadzi do jaskini  Miejsce, które naprawdę trzeba odwiedzić, jest Luna Park, piękne ma kawiarni i restraunts wewnątrz i opłaty za wjazd jest pół lira turecka, jest w środku kraju, a tam jest bardzo proste ..   To jest facet, który sprzedaje lody, nazywają go "Dandrma"  Jest to miejsce i odwiedzanych i bursa i cieszył się tak bardzo, i porady i odwiedzających go później, udałem się do Airport Sherry Yani, aby przejść do Trapazon, a stamtąd do nieba niebios na ziemię, Ouzonjol ..  DO CONTINUEDD ..  |
| |