19-09-2009,: 04:02
|
#1 |
Administrator Alăturaţi-vă Data: August 2008
Posturi: 846
Rep Power: 250 | Kuala Lumpur Malaezia 2009 P11 fotoreport architettura صور متاجر في الصين อาหาร ตุรกี ใต้ โรงงาน ช็อกโกแลต มาเลเซีย A noua zi de luni 25/8/2009 În ziua de a descoperi Kuala Lumpur : În această zi nu voi mai vorbi atât de mult voi lăsa imaginile descrie totul,, am comis această zi pentru a lua o rundă mare peste 26 de staţii în Kuala Lumpur prin autobuz turistic celebru ((hip hop pe off)) în cazul în care traducator Omar ma ghidat în Crown Plaza "la cea mai apropiata statie pentru el şi a fost în spatele hotelului şi numărul acesteia a fost de 4 ne va arăta: Nu rata micul dejun Ceaiul este foarte gustos peşti ornamentali în navigabile interioare de lângă piscină de dezvoltare urbană este încă în curs şi în partea dreaptă a imaginii arată turnurile gemene nu va doriti sa pastrati se uită la acest punct de vedere! Ne-am dus într-o convenţie şi centrul expoziţional în spatele hotelului şi între cele două turnuri, astfel încât să ajungă la grădină internă Şi aceasta este gradina, care este considerată ca o extensie a complexului Lacul Siria numărul nostru staţie este de 4 la care vom începe şi se termină suntem de aşteptare pentru autobuz care fiecare 20 de minute trece ((Între fiecare autobuz şi un autobuz de aproximativ 30 de minute)) şi centrul expoziţional apare pe partea dreapta Urmăriţi în interiorul parcului dedicat pentru a rula si sa ne plimbam Royal Tower Am intrat în autobuz,, ar costa pe persoana 38 RM pentru 24 de ore .. puteţi să-l plimbare ori de câte ori doriţi Am intrat la etajul al doilea şi a fost deplină cu ... Ţineam o hartă care arată site-urile din statiile de autobuz, şi am scris în jos toate informaţiile pe această hartă: unde să meargă şi de unde să vină, astfel încât sa inchiriati o masina data viitoare,, numărul de staţie 5 Karyaneka si este specializat cu atât de multe magazine de tesatura si accesorii ne-am dus în jos în staţia de numărul 6 Bintang strada jos ((Al Araban)) Ne-am plimbat pe strada Arabică Şi am avut masa de prânz noastre în MacDonald's,,, Big Mac de 12,5 RM şi gustoase mare pentru 9.5 RM Tarbush şi este un restaurant turcesc Tagine şi este un restaurant marocan Am stat într-o cafenea de lux şi am aşteptat pentru următorul autobuz Numărul staţie 7 Tengkat Tong Shin si este aproape de ((Ain Emiratele Arabe)) alee O şcoală frumos dintre numărul 7 şi numărul de staţie staţie de 8 Suntem in drum spre staţia de numarul 8 Am văzut Times Square că ne-am jucat ieri în ((spectacole oras)) Un desen minunat pe unul din magazine şi se face cu ou plăci Statia de autobuz principale ((Boduraya)) şi, de asemenea, între 7 şi numărul de staţia de numărul de staţia de 8 vom muta off la Juntung numărul 8 staţie China Town,,, satul chinez şi magazine chineză se poate observa că este umplut cu europene În drumul spre gară numărul 9 Numărul staţie nouă Piaţa Centrală numărul 10 staţie Palatul National Palatul Regal, şi se deschide pentru vizitatori luni dimineata pot face fotografii cu presedintele Mahathir Mohamed poarta palatului si este foarte de lux în drumul de la numărul 10 la numărul de staţie staţie 11 .. putem vedea norii Twin Towers + Architecture Mae Banca Lighthouse Tower + + + islamice Financial Center Station No. 11 statutul Kuala Lumpur profiturile comerciale revenind la singurul aeroport Gară numărul 12 Muzeul Naţional şi acesta se închide porţile în 06:30 Apoi am luat o plimbare placuta la numărul 13 staţie Există 4 gradini între fiecare două grădini Gară numărul 13 Lacul Grădină care le-am vizitat înainte Aceasta este o imagine de presedinte al Malaeziei Mahathir staţie numarul 14 Bird Park .. Şi fluturi parc este în faţa lui Pictura publicitate pentru gradina lac ((Perdana)) Gară numărul 15 National Mosque şi islamice regiune Islamice muzeu Palatul islamice Un pătrat atunci când se roagă pentru moschee este aglomerat Gară numărul 16 Dataran Merdeka Samad Sultan's Palace Piaţa de sărbătoare naţională,, se poate observa stadion plin de milioane de oameni, deoarece cu prilejul Zilei naţionale în acest loc după 4 zile Taxi autobuze + + trenurile şi toate mijloacele de transportare pavilion este arborat în Malaysian cerul Piata festivităţile de sultanului Palatul Abd ELSamed Staţii numărul 17, 18, şi 19 Staţie de 20 Titiwangsa lac Twin Towers Putem vedea străzile sunt aglomerate Nu pentru monopol,,, ofertele dreapta sunt, spre deosebire de cele de stânga, şi preţurile din stânga sunt, spre deosebire de cele de dreapta,, plus dobânda pentru beneficiul poporului numărul 22 staţie City Bank Gară numărul 1 KLCC Kuala Lumpur centrul oraşului turnuri Fabrica de ciocolată .. Vom vizita dupa 4 zile Gară numărul 2 KL turn Split etaje de la farul din partea de sus Suntem în modul nostru de la poarta sa Intrarea principală pentru far Majestic peisaj Staţie de numărul 4,, zona de expoziţii şi lumea subcutanat Mării Turnul terţe pentru turn gemene În cele din urmă călătoria noastră a fost terminat în Kuala Lumpur Va urma |
| |