Administrator Data înregistrării: August 2008
Rep Power: 250 | Malaezia 2009 Kuala Lumpur P11 hip-pe hip-off autobuz din Kuala Lumpur cu autobuzul malaysia A noua zi de luni 25/8/2009 A doua zi, de a descoperi Kuala Lumpur : În această zi nu voi vorbi de mult că voi lăsa imaginile descrie tot ceea ce,, ne-am angajat aceasta zi pentru a lua o rundă mare peste 26 de staţii în Kuala Lumpur, prin autobuz turistic celebru ((hip hop pe off)) în cazul în care traducator Omar mi-au călăuzit în Crown Plaza la cea mai apropiată staţie pentru el şi a fost în spatele hotelului şi numărul acesteia a fost de 4 el ne vor arăta: Nu rata micul dejun Ceaiul este foarte gustos Peşti ornamentali în navigabile interioare de lângă piscină De dezvoltare urbană este încă în curs de desfăşurare şi partea dreaptă a imaginii arată turnurile gemene tu nu va dori să Ţi privirea de la acest punct de vedere! Ne-am dus într-o convenţie şi de Centrul Expoziţional spatele hotelului şi în între cele două turnuri, astfel încât să ajungă la gradina interne Şi aceasta este gradina, care este considerat ca o prelungire a Siria Lacul complex de numărul nostru de staţie este de 4 de la care vom începe şi se termină Va asteptam cu autobuzul pe care fiecare 20 minute treci ((între fiecare autobuz şi un autobuz de aproximativ 30 de minute)) şi Centrul de expoziţie apare în partea dreaptă Urmăriţi în interiorul parcului dedicat pentru a rula şi de mers pe jos Royal Tower Am intrat în autobuz,, aceasta costuri pe persoana 38 RM pentru 24 de ore .. aveţi posibilitatea să Ride It ori de câte ori doriţi Am intrat în al doilea etaj şi a fost plin cu normele europene ... Am fost deţine o hartă care arată site-urile din staţiile de autobuz, şi am scris în jos toate informaţiile de pe această hartă: în cazul în care pentru a merge şi de unde să vină, astfel încât să închiriez o maşină data viitoare,, Numărul staţie de 5 Karyaneka si este de specialitate, cu atât de multe magazine de tesatura si accesorii ne-am dus în jos în numărul de gară 6 Stele mers pe jos pe stradă ((Al Araban)) Ne-am plimbat în stradă Arabică Si noi am avut masa de prânz noastre în MacDonald lui,,, Big Mac pentru 12.5 RM şi mari gustoase pentru 9.5 RM Tarbush si este un restaurant turc Tagine si este un Restaurant marocan Ne-am aşezat într-o cafenea de lux şi am aşteptat pentru următorul autobuz Numărul staţie de 7 Tengkat Tong Shin si este aproape de a ((Ain Arabe Unite)) alee O scoala frumos între numărul de staţie de 7 şi numărul de staţie de 8 Suntem în mod de a numărului staţie 8 Am văzut Times Square că am jucat în ieri ((de divertisment City)) Un desen minunat pe una dintre magazine şi este făcută cu Placi de ou Postul principal de autobuz ((Boduraya)) şi, de asemenea, între numărul de staţie de 7 şi numărul de staţie de 8 ne vom muta off la Juntung Numărul staţie de 8 China Town,,, satul chinez şi magazine de chinezi se poate observa că este umplut cu europene În mod de a numărului staţie 9 Numărul staţie de 9 Piaţa Centrală Numărul staţie de 10 Palatul National Palatul Regal,, şi acesta se deschide pentru vizitatori luni dimineata pe care le pot lua imagini cu presedintele Mahathir Mohamed poarta palatului si este foarte de lux în modul în staţie de la numărul 10 la număr staţie de 11 .. putem vedea nori Turnurile gemene + Architecture Mae Banca + Lighthouse Tower + islamice Financial Center + staţiei No. 11 statutul de Kuala Lumpur profiturilor comerciale revenirea la aeroport doar Staţie de numărul de 12 Muzeul Naţional şi acesta se închide porţile în 6:30 Apoi am luat o plimbare frumos să număr staţie de 13 Există 4 gradini între fiecare două grădini Numărul Staţie de 13 Lacul de gradina pe care am avut vizitat înainte de a Aceasta este o imagine de presedinte al Malaezia Mahathir Numărul staţie de 14 Bird Park .. Şi fluturi parcului este in fata ei Pictura publicitate pentru gradina lac ((Perdana)) Regiune numărul Staţie de 15 Naţionale Moscheea şi islamice Muzeu islamic Palace Islamice Un pătrat pentru rugaciune, atunci când moschee este aglomerat Numărul Staţie de 16 Dataran Merdeka Samad Sultan's Palace Piata Celebration Naţional,, se poate observa stadion plin de milioane de oameni, deoarece acestea sărbătoresc ziua naţională în acest loc după 4 zile Taxiuri + + autobuze trenurile şi toate căile de transportare Malaiezian care arborează pavilionul este în cer de Piaţa al festivităţilor de Palatul sultanului Abd ELSamed Meteo număr de 17, 18, şi 19 Staţie de 20 lac Titiwangsa Turnurile gemene Putem vedea străzile sunt aglomerate Nu pentru monopol,,, dreptul de oferte sunt, spre deosebire de cele din stânga,, şi preţurile sunt stânga, spre deosebire de cele de dreapta,, plus dobânda pentru beneficiul poporului Numărul staţie de 22 City Bank Numărul Station 1 KLCC Kuala Lumpur city center turnuri de Fabrica de ciocolata .. vom vizita dupa 4 zile Staţie de numărul 2 KL Tower Split-etaje de la farul de la partea de sus Suntem în modul nostru de a poarta lui Intrarea principala de la farul Peisaj Majestic Staţie de numărul 4,, zona Expozitie şi lumea din Marea subcutanat Turnul treilea turn de twin În cele din urmă calatoriei noastre a fost terminat în Kuala Lumpur Pentru a fi continuat |