Hala oo mrhba
^ ^ hello în arabă
Iată-mă să pun nişte poze din Arabia Saudită,, hope u like it 
Omul racheta! aceasta arata ca o modalitate mult mai bine pentru a ajunge la locurile de masina!
apus de soare la Marea Roşie, Jeddah
King
I (Heart) Jeddah!
North Corniche
de piaţă Spice, alalawi Souk
apus de soare peste Jeddah vechi
uşi, Jeddah vechi
mai vechi Jeddah,
inshallah ele vor restabili pe deplin centrul istoric!
în timpul zilei, la alalawi Souk
Shisha!
mai vechi Jeddah, în apropiere de hotelul nostru
Jeddah vechi. locul de muncă lemnul este superba! Îmi pot imagina doar ceea ce acest loc a fost ca în el prim!
şi ... mai mult ...
muzeul de istorie
Vedere de la hotel, la stânga este Marea Roşie
Arabia de mers pe jos de familie, la pesterile din hassa Al - acest loc folosit pentru a fi sub apă!
în interiorul pesteri de la hassa Al. (That's me adânc în peşteră.) I love this fotografie; se pare ca mâini ţinând un flacără!
teteras în hassa Al!
lumina soarelui prin fereastra castel din hassa Al.
de la piaţă în hassa Al. acest tanar a văzut că am fost luaţi de imagini şi le prezintă cu un zâmbet
Vineri seara, la Corniche ... împuşcat de acţiune! Unele dintre aceste shabob (baieti) sunt piloti foarte impresionante călare!
În cele din urmă! o imagine cămilă! Ce pot sa spun, chiar foarte cool pentru a vedea pe cămile de zi cu zi! acestea, în gama de culori de la tan (ca aceasta) de a chocolately alb şi maro.
Apus de soare la Corniche ...
la volan ceramica în Hasa Al ...
detaliu camion ...
şanţ de irigare la oaza într-Hasa Al ... redah shukran pentru o călătorie de minunat!
pa
Aveţi posibilitatea să amendă mai multe şi mai mult raportul nice photo oraşe Click aici