Register with us today
Salvaţi Your Time
Travel To Europe
Călători în Europa
Travel To Asia
Călătorie în Asia
Travel To American
Pentru a american de călătorie
Travel To Middle East
Călătoresc în Orientul Mijlociu

Traduceţi în limba ta
Alege-ţi limbajul
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Go Back   TravPL Retea Sociala - Hoteluri Travel vacanþã > Călătoresc în Orientul Mijlociu > Călătoresc în Arabia Saudită

Călătoresc în Arabia Saudită Wunder Hoteluri Informaţii vacanþã Harta În Arabia Saudită

Publicitate
Reclama cu noi

Arabia Saudită (Marea Roşie, Jeddah, hassa, Jeddah vechi)

poze istorice din Arabia Saudită خريطة المملكة العربية السعودية الاحساء صور للغروب للبحر الاحمر في جدة ภาพ อูฐ

Fire similare
Fir Thread Starter For Răspunsuri Ultimul mesaj
Raport Foto Malaezia 2009 din Arabia la caii de aur şi mai multe TravPL Călătoresc în Malaezia 1 11-11-2009 : 09:28
Raport Foto Arabia Saudită (redsea, almadina, Jeddah) Calatoreste cu noi Călătoresc în Arabia Saudită 0 28-08-2009 : 12:32

Marcaje
Reply
Old 24-08-2009,: 11:10   #1
Travel with us's Avatar

Administrator
Alăturaţi-vă Data: August 2008
Locaţie: Cer
Posturi: 216
Slide Show Entries: 0
Travel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the rough
Cool Arabia Saudită (Marea Roşie, Jeddah, hassa, Jeddah vechi)

poze istorice din Arabia Saudită خريطة المملكة العربية السعودية الاحساء صور للغروب للبحر الاحمر في جدة ภาพ อูฐ

Hala oo mrhba
^
^
salut în limba arabă

aici am sa pun unele pic din Arabia Saudită,, u speranţă place

rachetă omule! Acest lucru arata ca o modalitate mult mai bine pentru a ajunge la locurile de masina!

apus de soare la Marea Roşie, Jeddah

rege

i (inima) Jeddah!
nord Corniche

condiment de piaţă, alalawi Souk

apus de soare peste Jeddah vechi

usi, Jeddah vechi

mai vechi Jeddah,
inshallah vor restabili pe deplin centrul istoric!

zi la Souk alalawi

shisha!

Jeddah mai vechi, aproape de hotelul nostru

vechi Jeddah. munca lemnul este superb! Îmi pot imagina doar ceea ce acest loc a fost ca în e prim!

si ... mai mult ...

Historical Museum

Vedere de la hotel, la stânga este Marea Roşie

Arabia familie de mers pe jos de la pesterile din hassa Al - acest loc folosit pentru a fi sub apă!

în interiorul pesteri la hassa Al. (Care ma adânc în peşteră.) Imi place aceasta fotografie; se pare ca o mana o flacără!

teteras în hassa Al!

lumina soarelui prin fereastra castelului în hassa Al.

la piaţă în hassa Al. acest tanar a văzut că am fost de a lua imagini şi le prezintă cu un zâmbet

Vineri seara de la Corniche ... acţiune împuşcat! unele dintre aceste shabob (baieti) sunt calareti foarte impresionant călare!

în sfârşit! o cămilă poza! Ce pot sa spun, chiar foarte cool pentru a vedea pe cămile de zi cu zi! acestea gama de culoare de la cafeniu (ca aceasta) la alb şi chocolately maro.

apus de soare la Corniche ...

la volan de ceramica din hasa Al ...

camion detaliu ...

şanţ de irigare la Oasis în hasa Al ... redah shukran pentru o calatorie minunata!

pa
Aveţi posibilitatea să fin mai multe şi mai frumos oraşe fotografie raport Click aici

Travel with us is offline   Reply With Quote

Reply

Nor de căutare pentru acest Subiect
poze istorice din Arabia Saudită خريطة المملكة العربية السعودية الاحساء صور للغروب للبحر الاحمر في جدة ภาพ อูฐ ...

Thread Tools

Toate datele sunt GMT 4. Ora este acum : 02:04.