09.08.2009,: 03:24
|
#1 |
Junior Member Data înregistrării: August 2009
Rep Power: 1 | Turcia World of Wonder (Luna Park, Bursa) Partea 3 lumea se întreabă valori lun Buna din nou! Bolnav continua cu tine .. Aceasta este continuarea Bursa şi partea ultimei sale la Bursa pentru că am rămas în Bursa 3 nopţi numai, dar sincer, o merită mai mult, şi am putut vizita la fiecare loc acolo ..Şi înainte de a mi-am uitat, am vrut sa-ti arat poze pentru AlSultan Moscheea ..  Şi aceasta este o imagine a ceea ce se numeşte Arborele vechi "AlShajara AlTarikiya" Este în vârstă de o mie de ani, şi sa spus că înălţimea acestuia este de 9 metri, este pe cale de a Telefreak, există cafenele si foarte frumos vreme ..   Şi oricine vizite Bursa trebuie sa viziteze Pestera Oylet este într-adevăr la rece în interiorul său, şi desigur tu cant a face fotografii în interiorul  Aceasta este calea care duce la pestera  The place that you really have to visit is Luna Park , its beautiful it has cafes and restraunts inside and its enterance fees is Half a turkish lira , it is in the middle of the country and getting there is very easy ..   Acesta este un tip care vinde îngheţată, ei îl numesc "Dandrma"  Aceasta este i locurile vizitate în Bursa şi m-am bucurat atât de mult, şi consultanţă I O vizita in ea, mai târziu, m-am dus la Yani Sherry Aeroport pentru a merge la Trapazon, şi de acolo la cerurile cerurilor pe pământ, Ouzonjol ..  CARE TREBUIE CONTINUEDD ..  |
| |