Register with us today
Save Your Time
Travel To Europe
De turism în Europa
Travel To Asia
De călătorie în Asia
Travel To American
Travel Pentru a American
Travel To Middle East
Travel Pentru a Orientul Mijlociu

Traduceţi în limba ta
Alege-ţi limbajul
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Go Back   TravPL Social Network - Vacation Hoteluri de turism > De turism în Europa > De călătorie în Turcia

De călătorie în Turcia Vacation Trip Informaţii Hoteluri Harta În Turcia

Reclame
Reclama cu noi

Turcia World of Wonder (Luna Park, Bursa) Partea 3

lumea se întreabă valori lun

Similar Threads
Fir Subiect început de Forumul Replici Last Post
Photo Report Excursie la Turcia (de mătase de piaţă-St. Mirese la Bursa-sultanul Ahmet-insulă princess) Calatoreste cu noi De călătorie în Turcia 1 23-11-2009 : 11:48
Photo Report Turcia World of Wonder (Cabane, Uzungol) partea 4 Travelness De călătorie în Turcia 2 26-08-2009 : 04:24
Photo Report Turcia World of Wonder (Capitolul Luminii, Beautiful Scenery) Partea a 5 - Travelness De călătorie în Turcia 2 26-08-2009 : 04:23
Photo Report Turcia World of Wonder (Spa, cafenele, sate Ancient ..) partea 2 Travelness De călătorie în Turcia 1 21-08-2009 : 07:52
Photo Report Turcia World of Wonder Travelness De călătorie în Turcia 1 21-08-2009 : 07:50

Semne de carte
Reply
Old 09.08.2009,: 03:24   #1

Junior Member
Data înregistrării: August 2009
Entries Slide Show: 0
Travelness is on a distinguished road
Cool Turcia World of Wonder (Luna Park, Bursa) Partea 3

lumea se întreabă valori lun

Buna din nou!

Bolnav continua cu tine .. Aceasta este continuarea Bursa şi partea ultimei sale la Bursa pentru că am rămas în Bursa 3 nopţi numai, dar sincer, o merită mai mult, şi am putut vizita la fiecare loc acolo ..Şi înainte de a mi-am uitat, am vrut sa-ti arat poze pentru AlSultan Moscheea ..

Şi aceasta este o imagine a ceea ce se numeşte Arborele vechi "AlShajara AlTarikiya" Este în vârstă de o mie de ani, şi sa spus că înălţimea acestuia este de 9 metri, este pe cale de a Telefreak, există cafenele si foarte frumos vreme ..

Şi oricine vizite Bursa trebuie sa viziteze Pestera Oylet este într-adevăr la rece în interiorul său, şi desigur tu cant a face fotografii în interiorul

Aceasta este calea care duce la pestera

The place that you really have to visit is Luna Park , its beautiful it has cafes and restraunts inside and its enterance fees is Half a turkish lira , it is in the middle of the country and getting there is very easy ..

Acesta este un tip care vinde îngheţată, ei îl numesc "Dandrma"

Aceasta este i locurile vizitate în Bursa şi m-am bucurat atât de mult, şi consultanţă I O vizita in ea, mai târziu, m-am dus la Yani Sherry Aeroport pentru a merge la Trapazon, şi de acolo la cerurile cerurilor pe pământ, Ouzonjol ..

CARE TREBUIE CONTINUEDD ..
Travelness is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009,: 07:54   #2
Travel with us's Avatar

Administrator
Data înregistrării: August 2008
Travel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the rough
Re: Turcia World of Wonder (Luna Park, Bursa) Partea 3

Am de aşteptare pentru a continua,,
Travel with us is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009,: 04:25   #3

Junior Member
Data înregistrării: August 2009
Travelness is on a distinguished road
Re: Turcia World of Wonder (Luna Park, Bursa) Partea 3

Hehe, sa postat; P
Travelness is offline   Reply With Quote

Reply

Tag-uri
bursa, cafes, Luna Park, turcia

Search Cloud Pentru Acest Thread
lumea se întreabă valori lun ...

Thread Tools

All times are GMT 4. Ora este acum : 08:26.