Register with us today
Šetrí Váš čas
Travel To Europe
Vycestovanie do Európy
Travel To Asia
Cestovanie do Ázie
Travel To American
Cestovanie na americké
Travel To Middle East
Cestovanie na Blízky východ

Preložiť do svojho jazyka
Vyberte svoj jazyk
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Go Back   TravPL Sociálne siete - Cestovanie Hotely Dovolenka > Vycestovanie do Európy > Cestovanie do Turecka

Cestovanie do Turecka Rekreačné Hotely informácie o ceste Mapa v Turecku

Inzeráty
Inzerujte s nami

Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), časť 3

Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا

Podobné témy
Závit Zakladateľ témy Forum Odpovede Posledný príspevok
Foto Report Výlet do Turecka (hodváb na trhu-St. Nevesty v Bursa-Sultan Ahmet-princezná ostrov) Cestovanie s nami Cestovanie do Turecka 2 16-05-2010 : 07:13
Foto Report Turecko World Of Wonder (chaty, Uzungol) časť 4 Travelness Cestovanie do Turecka 2 26-08-2009 : 03:24
Foto Report Turecko World Of Wonder (Korán, krásne) časť 5 Travelness Cestovanie do Turecka 2 26-08-2009 : 03:23
Foto Report Turecko World Of Wonder (Kúpele, Kaviarne, Staroveké dediny ..) časť 2 Travelness Cestovanie do Turecka 1 21-08-2009 : 06:52
Foto Report Turecko World Of Wonder Travelness Cestovanie do Turecka 1 21-08-2009 : 06:50

Záložky
Reply
Old 9.08.2009,: 02:24   #1

Junior členských
Založený: 08. 2009
Prezentácia Príspevky: 0
Travelness is on a distinguished road
Cool Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), časť 3

Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا

Dobrý deň, opäť!

Ill pokračovať s vami .. Toto je pokračovanie Bursa a jej poslednú časť do Bursa, pretože som zostal v Bursa 3 noci len, ale úprimne, to si zaslúži viac, a ja couldnt navštíviť každé miesto tam ..A ako som zabudol, chcel som vám ukázať obrázky pre AlSultan mešity ..

A to je obraz na to, čo sa nazýva starovekej Tree "AlShajara AlTarikiya" Je vo veku tisíc rokov, a to bolo povedané, že jeho výška je 9 metrov, je na ceste k Telefreak, je to kaviareň a naozaj pekné počasie ..

A každý, kto navštívi Bursa musí navštíviť Oylet jaskyni svoje, je naozaj zima vnútri, a samozrejme nemôžete fotiť vnútri

To je cesta vedúca do jaskyne

Miesto, ktoré si naozaj musieť navštíviť, je Luna Park, jeho krásna má kaviarní a restraunts vnútri a jeho enterance poplatkov je Half turecká líra, to je v strede krajiny a dostať sa tam je veľmi jednoduché ..

To je chlapík, ktorý predáva zmrzlina, hovoria mu "Dandrma"

Ide o miesta, ktoré som navštívil v Bursa a dobre som sa bavil tak moc, a ja rád ho navštíviť, neskôr, som išiel do Yani Sherry letiska ísť do Trapazon, a odtiaľ do nebesia nebies na zemi, Ouzonjol ..

TO BE CONTINUEDD ..
Travelness is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009,: 06:54   #2
Travel with us's Avatar

Správca
Založený: 08. 2008
Poloha: Neba
Travel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the rough
Re: Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), časť 3

Čakám na pokračovanie,,
Travel with us is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009,: 03:25   #3

Junior členských
Založený: 08. 2009
Travelness is on a distinguished road
Re: Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), časť 3

Hehe, jeho posta, p
Travelness is offline   Reply With Quote

Reply

Tagy
Bursa, cafes, Luna park, Turecko

Hľadať Cloud Pre toto vlákno
Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا ...

Nástroje tém

Všetky časy sú v GMT +4. Aktuálny čas : 05:02.