Register with us today
Save your time
Travel To Europe
Cestovanie po Európe
Travel To Asia
Cestovanie do Ázie
Travel To American
Cestovanie American
Travel To Middle East
Cestovanie po Blízkom východe

Preložiť do svojho jazyka
Zvoľte si jazyk
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Go Back   TravPL sociálna sieť - Cestovné Hotely Dovolenka > Cestovanie po Európe > Cestovanie do Turecka

Cestovanie do Turecka Dovolenka na výlet Informácie Hotely Mapa v Turecku

Inzeráty
Reklama

Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3

Svet zázrakov Luns

Similar Threads
Nitka Zakladateľ témy Fórum Odpovede Posledný príspevok
Foto Správa Výlet do Turecka (hodvábny trh-St. Nevesty v Bursa-Sultan Ahmet-princezná ostrov) Cestujte s nami Cestovanie do Turecka 1 23-11-2009 : 11:48
Foto Správa Turecko World of Wonder (chaty, Uzungol) Part 4 Travelness Cestovanie do Turecka 2 26-08-2009 : 04:24
Foto Správa Turecko World of Wonder (Korán, krásne), 5. časť Travelness Cestovanie do Turecka 2 26-08-2009 : 04:23
Foto Správa Turecko World of Wonder (kúpele, Kaviarne, staroveké dediny ..) Part 2 Travelness Cestovanie do Turecka 1 21-08-2009 : 07:52
Foto Správa Turecko World Of Wonder Travelness Cestovanie do Turecka 1 21-08-2009 : 07:50

Záložky
Reply
Old 09.08.2009,: 03:24   #1

Junior Member
Založený: August 2009
Slide Show Prihlášky: 0
Travelness is on a distinguished road
Cool Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3

Svet zázrakov Luns

Hello again!

Chorý pokračovať s tebou .. je to pokračovanie Bursa a jej posledná časť do Bursa, pretože ja som zostal v bursa iba 3 noci, ale úprimne, že si zaslúži viac, a ja couldnt navštíviť každé miesto tu ..A predtým, než som zabudol, chcel som vám ukázať obrázky pre AlSultan mešity ..

A to je obrázok, čo je nazývané staré Tree "AlShajara AlTarikiya" To je staré tisícky rokov, a bolo mi povedané, že jeho výška je 9 metrov, sa na svojej ceste do Telefreak, je kaviareň a naozaj pekné počasie ..

Ten, kto a návštevách Bursa vzhľadom na návšteve Oylet jaskyne jej vnútro je naozaj zima, a samozrejme you cant fotiť vnútri

Toto je cesta vedúca k jaskyni

Miesto, ktoré máte skutočne navštíviť, je Luna Park, jeho krásna má kaviarne a restraunts dovnútra a jeho enterance poplatky je pol turecká líra, je v strede krajiny a dostať sa tam je veľmi jednoduché ..

To je chlapík, ktorý predáva zmrzlina, hovoria mu "Dandrma"

Ide o miesta, ktoré som navštívil v bursa a já si to užila toľko, a ja ho rad návšteve, neskôr som išiel do Yani Sherry letiska ísť do Trapazon, a odtiaľ do neba nebies na zemi, Ouzonjol ..

TO BE CONTINUEDD ..
Travelness is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009,: 07:54   #2
Travel with us's Avatar

Administrator
Založený: August 2008
Poloha: Nebe
Travel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the rough
Re: Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3

Čakám na pokračovanie,
Travel with us is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009,: 04:25   #3

Junior Member
Založený: August 2009
Travelness is on a distinguished road
Re: Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3

Hehe, jeho posta, p
Travelness is offline   Reply With Quote

Reply

Tagy
bursa, kaviarne, Luna Park, Turecko

Hľadať Cloud for this thread
Svet zázrakov Luns ...

Nástroje témat

Všetky časy sú podľa GMT +4. Čas: : 02:34.