| | Preložiť do svojho jazyka | | | | Cestovanie do Turecka Rekreačné Hotely informácie o ceste Mapa v Turecku | Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), časť 3 Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا  |
9.08.2009,: 02:24
|
#1 |
Junior členských Založený: 08. 2009
REP Power: 2 | Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), časť 3 Luna park Turecko لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا Dobrý deň, opäť! Ill pokračovať s vami .. Toto je pokračovanie Bursa a jej poslednú časť do Bursa, pretože som zostal v Bursa 3 noci len, ale úprimne, to si zaslúži viac, a ja couldnt navštíviť každé miesto tam ..A ako som zabudol, chcel som vám ukázať obrázky pre AlSultan mešity ..  A to je obraz na to, čo sa nazýva starovekej Tree "AlShajara AlTarikiya" Je vo veku tisíc rokov, a to bolo povedané, že jeho výška je 9 metrov, je na ceste k Telefreak, je to kaviareň a naozaj pekné počasie ..   A každý, kto navštívi Bursa musí navštíviť Oylet jaskyni svoje, je naozaj zima vnútri, a samozrejme nemôžete fotiť vnútri  To je cesta vedúca do jaskyne  Miesto, ktoré si naozaj musieť navštíviť, je Luna Park, jeho krásna má kaviarní a restraunts vnútri a jeho enterance poplatkov je Half turecká líra, to je v strede krajiny a dostať sa tam je veľmi jednoduché ..   To je chlapík, ktorý predáva zmrzlina, hovoria mu "Dandrma"  Ide o miesta, ktoré som navštívil v Bursa a dobre som sa bavil tak moc, a ja rád ho navštíviť, neskôr, som išiel do Yani Sherry letiska ísť do Trapazon, a odtiaľ do nebesia nebies na zemi, Ouzonjol ..  TO BE CONTINUEDD ..  |
| |
21-08-2009,: 06:54
|
#2 |
Správca Založený: 08. 2008 Poloha: Neba
REP Power: 250 | Re: Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), časť 3 Čakám na pokračovanie,, |
| |
26-08-2009,: 03:25
|
#3 |
Junior členských Založený: 08. 2009
REP Power: 2 | Re: Turecko World Of Wonder (Luna Park, Bursa), časť 3 |
| |  | | |