| | Preložiť do svojho jazyka | | | | Cestovanie do Turecka Dovolenka na výlet Informácie Hotely Mapa v Turecku | Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3 Svet zázrakov Luns  |
09.08.2009,: 03:24
|
#1 |
Junior Member Založený: August 2009
Rep Power: 1 | Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3 Svet zázrakov Luns Hello again! Chorý pokračovať s tebou .. je to pokračovanie Bursa a jej posledná časť do Bursa, pretože ja som zostal v bursa iba 3 noci, ale úprimne, že si zaslúži viac, a ja couldnt navštíviť každé miesto tu ..A predtým, než som zabudol, chcel som vám ukázať obrázky pre AlSultan mešity ..  A to je obrázok, čo je nazývané staré Tree "AlShajara AlTarikiya" To je staré tisícky rokov, a bolo mi povedané, že jeho výška je 9 metrov, sa na svojej ceste do Telefreak, je kaviareň a naozaj pekné počasie ..   Ten, kto a návštevách Bursa vzhľadom na návšteve Oylet jaskyne jej vnútro je naozaj zima, a samozrejme you cant fotiť vnútri  Toto je cesta vedúca k jaskyni  Miesto, ktoré máte skutočne navštíviť, je Luna Park, jeho krásna má kaviarne a restraunts dovnútra a jeho enterance poplatky je pol turecká líra, je v strede krajiny a dostať sa tam je veľmi jednoduché ..   To je chlapík, ktorý predáva zmrzlina, hovoria mu "Dandrma"  Ide o miesta, ktoré som navštívil v bursa a já si to užila toľko, a ja ho rad návšteve, neskôr som išiel do Yani Sherry letiska ísť do Trapazon, a odtiaľ do neba nebies na zemi, Ouzonjol ..  TO BE CONTINUEDD ..  |
| |
21-08-2009,: 07:54
|
#2 |
Administrator Založený: August 2008 Poloha: Nebe
Rep Power: 250 | Re: Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3 Čakám na pokračovanie, |
| |
26-08-2009,: 04:25
|
#3 |
Junior Member Založený: August 2009
Rep Power: 1 | Re: Turecko World of Wonder (Luna Park, Bursa), Part 3 |
| |  | | |