Register with us today
Сачувајте Ваше време
Travel To Europe
Путујемо у Европу
Travel To Asia
Путују у Азији
Travel To American
Травел америчким
Travel To Middle East
Травел Да Блиски Исток

Преведи на свој језик
Одаберите језик
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Go Back   ТравПЛ Друштвене мреже - Путовања Хотели Кућа > Путујемо у Европу > Путују у Турску

Путују у Турску Кућа Планирање Информације Хотели карта у Турској

Огласи
Оглашавајте се са нама

Турска Светска чуда (Луна парк, Бурси) 3. део

светских чуда лунс

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Фото извештај Путовање у Турску (свила тржиште Св. Младе у Бурси-султан Ахмед-принцезу острва) Путујте са нама Путују у Турску 1 23-11-2009 : 10:48
Фото извештај Турска Светска чуда (колибе, Узунгол) Део 4 Травелнесс Путују у Турску 2 26-08-2009 : 03:24
Фото извештај Турска Светска чуда (Кур'ан, прелепих пејзажа) Део 5 Травелнесс Путују у Турску 2 26-08-2009 : 03:23
Фото извештај Турска Светска чуда (Бања, кафане, Стари села ..) Део 2 Травелнесс Путују у Турску 1 21-08-2009 : 06:52
Фото извештај Турска Светска чуда Травелнесс Путују у Турску 1 21-08-2009 : 06:50

Маркери
Reply
Old 09-08-2009,: 02:24   #1

Јуниор члан
Учлањен: Авг 2009
Поруке: 11
Пројекција слајдова пријаве: 0
Цлан од: 1
Travelness is on a distinguished road
Cool Турска Светска чуда (Луна парк, Бурси) 3. део

светских чуда лунс

Здраво опет!

Болесна бити уз вас .. ово је наставак Бурси и последњи део на Бурси, јер сам остао у Бурса само 3 ноћи, али искрено, то заслужује више, и цоулднт посете сваком месту постоји ..И пре него што заборавим, хтео сам да ти покажем слике за АлСултан џамије ..

Ово је и слика да се оно што се назива Стари Трее АлСхајара АлТарикиыа "То је навршило хиљаду година, и то је рекао да је његова висина је 9 метара, она је на путу да Телефреак, постоји кафе и заиста лепо време ..

Ко посета Бурси и мора да посети свог Оылет пећина је стварно хладно унутра, а наравно не могу ти фотографисати изнутра

То је пут води до пећине

Место које вам заиста треба да посетите је Луна парк, његова лепа је кафићима и рестраунтс унутар и улаза накнаде је пола турска лира, она је у средини земље и добија се врло лако ..

То је тип који продаје сладолед, они га зову "Дандрма"

Ово је места сам посетио у Бурса и ја уживали у њој толико, и ја савете посетити га, касније, отишао сам до Ыани Сери Аеродром да иду у Трапазон, а одатле на небеса над небесима и на земљи, Оузоњол ..

ДА СЕ ЦОНТИНУЕДД ..
Travelness is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009,: 06:54   #2
Travel with us's Avatar

Администратор
Учлањен: Авг 2008
Локација: Небо
Поруке: 209
Цлан од: 250
Travel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the rough
Одг: Турска Светска чуда (Луна парк, Бурси) 3. део

Чекам за даље,
Travel with us is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009,: 03:25   #3

Јуниор члан
Учлањен: Авг 2009
Поруке: 11
Цлан од: 1
Travelness is on a distinguished road
Одг: Турска Светска чуда (Луна парк, Бурси) 3. део

Хехе, Његова објављена, п
Travelness is offline   Reply With Quote

Reply

Тагс
Бурса, кафићи, Луна Парк, Турска

Сеарцх цлоуд За Овај конац
светских чуда лунс ...

Алати тхреад

Сва времена су ГМТ +4. Тренутно време је : 08:22.
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.4
Цопыригхт © 2000 - 2010, Јелсофт Ентерприсес Лтд