09-08-2009,: 02:24
|
#1 |
Јуниор Мембер Датум регистрације: Јул 2009
Порука: 11 Пројекција слајдова блогу: 0
Реп Поуер: 2 | Турска Ворлд оф Вондер (Луна парк, Бурса) Део 3 луна парку Турска لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا Хелло агаин! Болестан и даље са вама .. ово је наставак Бурсе и задњи део на Бурси, јер сам остао у хоћу само 3 ноћи, али искрено, то заслужује више, и ја могао посетити свако место има ..И пре него што заборавим, хтео сам да вам покажем слике за АлСултан џамија ..  И ово је слика на оно што се зове Стари дрво "АлСхајара АлТарикииа" То је навршило хиљаду година, и то је рекао да је његова висина је 9 метара, она је на путу да Телефреак, има кафе и стварно лепо време ..   Ко и посете Бурси ЈЕ посетите Оилет пећина је заиста његов хладан изнутра, и наравно да не могу фотографисати изнутра  То је начин на који води до пећине  Место које вам заиста треба да посетите је Луна парк, лепим има кафића и рестраунтс унутар и улаза накнаде је пола Туркисх лира, то је у средини земље и добијање тамо је врло лако ..   То је тип који продаје сладолед, зову га "Дандрма"  Ово је места и посетио хоћу и ја уживали у њој толико, па ја савете посети га, касније, отишао сам у Иани Сери аеродрома да оде у Трапазон, а одатле до неба на небу на земљи, Оузоњол ..  ДА СЕ ЦОНТИНУЕДД ..  |
| |