09-08-2009,: 03:24
|
#1 |
Јуниор члан Учлањен: Авг 2009
Поруке: 11 Пројекција слајдова пријаве: 0
Цлан од: 1 | Турска Светска чуда (Луна парк, Бурси) 3. део Луна парка Турска ууу. Луна Парк Турска Здраво опет! Болесна бити уз вас .. ово је наставак Бурси и последњи део на Бурси, јер сам остао у Бурса само 3 ноћи, али искрено, то заслужује више, и цоулднт посете сваком месту постоји ..И пре него што заборавим, хтео сам да ти покажем слике за АлСултан џамије ..  Ово је и слика да се оно што се назива Стари Трее АлСхајара АлТарикиыа "То је навршило хиљаду година, и то је рекао да је његова висина је 9 метара, она је на путу да Телефреак, постоји кафе и заиста лепо време ..   Ко посета Бурси и мора да посети свог Оылет пећина је стварно хладно унутра, а наравно не могу ти фотографисати изнутра  То је пут води до пећине  Место које вам заиста треба да посетите је Луна парк, његова лепа је кафићима и рестраунтс унутар и улаза накнаде је пола турска лира, она је у средини земље и добија се врло лако ..   То је тип који продаје сладолед, они га зову "Дандрма"  Ово је места сам посетио у Бурса и ја уживали у њој толико, и ја савете посетити га, касније, отишао сам до Ыани Сери Аеродром да иду у Трапазон, а одатле на небеса над небесима и на земљи, Оузоњол ..  ДА СЕ ЦОНТИНУЕДД ..  |
| |