Register with us today
Сачувајте Ваше време
Travel To Europe
Путујемо у Европу
Travel To Asia
Путују у Азији
Travel To American
Путују у америчком
Travel To Middle East
Путују у Блиски Исток

Превести на свој језик
Одаберите језик
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Go Back   ТравПЛ Друштвене мреже - Путовања Хотели Кућа > Путујемо у Европу > Путовања у Турску

Путовања у Турску Кућа Планирање Информације Хотели Карта у Турској

Огласи
Оглашавајте се са нама

Турска Ворлд оф Вондер (Луна парк, Бурса) Део 3

луна парку Турска لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا

Сличне теме
Нит Тему Започео Форум Одговора Последња порука
Фото извештај Путовање у Турску (свила на тржишту Св младе у Бурси-султана Ахмета-принцеза острво.) Путују са нама Путовања у Турску 2 16-05-2010 : 07:13
Фото извештај Турска Ворлд оф Вондер (Хутс, Узунгол) 4. део Травелнесс Путовања у Турску 2 26-08-2009 : 03:24
Фото извештај Турска Ворлд оф Вондер (Кур'ан, прелепих пејзажа) Део 5 Травелнесс Путовања у Турску 2 26-08-2009 : 03:23
Фото извештај Турска Ворлд оф Вондер (бање, кафане, Древни насеља ..) Део 2 Травелнесс Путовања у Турску 1 21-08-2009 : 06:52
Фото извештај Турска Свет чуда Травелнесс Путовања у Турску 1 21-08-2009 : 06:50

Адресе
Reply
Old 09-08-2009,: 02:24   #1

Јуниор Мембер
Датум регистрације: Јул 2009
Порука: 11
Пројекција слајдова блогу: 0
Реп Поуер: 2
Travelness is on a distinguished road
Cool Турска Ворлд оф Вондер (Луна парк, Бурса) Део 3

луна парку Турска لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا

Хелло агаин!

Болестан и даље са вама .. ово је наставак Бурсе и задњи део на Бурси, јер сам остао у хоћу само 3 ноћи, али искрено, то заслужује више, и ја могао посетити свако место има ..И пре него што заборавим, хтео сам да вам покажем слике за АлСултан џамија ..

И ово је слика на оно што се зове Стари дрво "АлСхајара АлТарикииа" То је навршило хиљаду година, и то је рекао да је његова висина је 9 метара, она је на путу да Телефреак, има кафе и стварно лепо време ..

Ко и посете Бурси ЈЕ посетите Оилет пећина је заиста његов хладан изнутра, и наравно да не могу фотографисати изнутра

То је начин на који води до пећине

Место које вам заиста треба да посетите је Луна парк, лепим има кафића и рестраунтс унутар и улаза накнаде је пола Туркисх лира, то је у средини земље и добијање тамо је врло лако ..

То је тип који продаје сладолед, зову га "Дандрма"

Ово је места и посетио хоћу и ја уживали у њој толико, па ја савете посети га, касније, отишао сам у Иани Сери аеродрома да оде у Трапазон, а одатле до неба на небу на земљи, Оузоњол ..

ДА СЕ ЦОНТИНУЕДД ..
Travelness is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009,: 06:54   #2
Travel with us's Avatar

Администратор
Датум регистрације: Јан 2008
Локација: Небо
Порука: 216
Реп Поуер: 250
Travel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the rough
Одг: Турска Ворлд оф Вондер (Луна парк, Бурса) Део 3

Чекам и даље,
Travel with us is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009,: 03:25   #3

Јуниор Мембер
Датум регистрације: Јул 2009
Порука: 11
Реп Поуер: 2
Travelness is on a distinguished road
Одг: Турска Ворлд оф Вондер (Луна парк, Бурса) Део 3

Хехе, Његова објављена, п
Travelness is offline   Reply With Quote

Reply

Тагс
Бурса, кафића, Луна парк, Турска

Сеарцх Цлоуд за овај Тхреад
Луна парк Турска لونا بارك لونا بارك تركيا لونا بارك في تركيا ...

Тхреад Тоолс

Сва времена су ГМТ +4. Сада је : 03:18.
Поуеред би вБуллетин ® Версион 3.8.4
Цопиригхт © 2000 - 2010, Јелсофт Ентерприсес Лтд