Register with us today
Zaman kazanmak
Travel To Europe
Seyahat Avrupa için
Travel To Asia
Seyahat için Asya
Travel To American
Seyahat Amerikalı için
Travel To Middle East
Seyahat için Orta Doğu

Çevir Dilinizi
Dil seçin
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish

Go Back   TravPL Sosyal Ağı - Seyahat Oteller Tatil > Seyahat için Orta Doğu > Seyahat Suudi Arabistan için

Seyahat Suudi Arabistan için Tatil Gezisi Bilgi Oteller Suudi Arabistan ise Haritası

İlanları
Bize reklam verin

Suudi Arabistan (kırmızı deniz, Cidde, hassa, eski Cidde)

Suudi Arabistan خريطة المملكة العربية السعودية الاحساء صور للغروب للبحر الاحمر في جدة ภาพ อูฐ tarihsel pics

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fotoğraf Raporu Malezya 2009 Suudi From Golden Horses ve Seçim TravPL Seyahat için Malezya 1 2009/11/11 : 09:28
Fotoğraf Raporu Suudi Arabistan (redsea, almadina, Cidde) Seyahat bizimle Seyahat Suudi Arabistan için 0 28-08-2009 : 12:32

Yer imleri
Reply
Old 24-08-2009,: 11:10   #1
Travel with us's Avatar

Yönetici
Yer: Cennet
Slide Show Girişler: 0
Rep Gücü: 250
Travel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the roughTravel with us is a jewel in the rough
Cool Suudi Arabistan (kırmızı deniz, Cidde, hassa, eski Cidde)

Suudi Arabistan خريطة المملكة العربية السعودية الاحساء صور للغروب للبحر الاحمر في جدة ภาพ อูฐ tarihsel pics

Hala oo mrhba
^
^
hello Arapça

buraya koymak am gonna bazı pic's Suudi Arabistan, böylesini seviyorsunuz u

roket adam! Bu çok daha iyi bir şekilde arabadan daha yerlere almak gibi görünüyor!

kırmızı deniz, Cidde on gün batımı

kral

i (kalp) Cidde!
kuzey Corniche

baharat market, alalawi çarşı

Eski Cidde üzerinden gün batımı

kapılar, eski Cidde

daha eski Cidde,
İnşallah tam olarak tarihi merkezinde restore edeceğiz!

alalawi çarşı olarak gündüz

shisha!

Otelimizin yakınında daha eski Cidde,

Eski Cidde. ahşap çalışma harika! i sadece ne burası onun asal's gibi olduğunu hayal bile edemiyorum!

ve ... devamı ...

tarihi müzesi

sola otel görünümünde, kırmızı deniz

Suudi aile al hassa içinde mağaralar olarak yürüme - burası sualtı eskiden!

al hassa de mağara içinde. (Yani beni derin mağara's.) I bu fotoğrafı seviyorum; bir el ateş holding gibi görünüyor!

al hassa içinde teteras!

al hassa içinde kale penceresinden güneş ışığı.

al hassa içinde piyasada. Bu genç adam i fotoğraflar çekiyordum ve bir gülümseme ile poz gördüm

Corniche at Cuma akşam ... eylem vurdu! bazı shabob (çocuklar) çok etkileyici ata biniciler var!

sonunda! bir deve resmi! Ne yapabilirim, sadece çok günlük on deve görmek için serin demek! onlar renkli tan itibaren (bu gibi) ve chocolately kahverengi beyaz değişir.

Corniche de günbatımı ...

El Hasa içinde çanak çömlek direksiyonda ...

kamyon detay ...

El Hasa içinde vaha olarak sulama hendek ... harika bir yolculuk için shukran redah!

bye
Fotoğraf şehirler daha nice ince olabilir raporu Tıklayın

Travel with us is offline   Reply With Quote

Reply

Bu Konu İçin Arama Bulutu
Suudi Arabistan tarihi pics خريطة المملكة العربية السعودية الاحساء صور للغروب للبحر الاحمر في جدة ภาพ อูฐ ...

Konu Araçları

Tüm zamanlar GMT 4 vardır. Şimdi tam zamanı : 08:38.
® Version 3.8.4 vBulletin
Copyright © 2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd